tatjana

O MENI

Ja sam mama, vrtlarica, kuharica, slastičarka, slikarica, fotografkinja, ilustratorica, cvjećarica, vlasnica psa i mačke, psihologica, matematičarka, pametnjakovićka i štreberica koja nikad ne prestaje učiti.

Niste na to mislili?

Ja sam dizajnerica i kreiram sve od logotipa i vizitki pa preko letaka raznih vrsta, oblika i veličina, plakata, etiketa za kozmetičke i prehrambene proizvode, promotivne mape, roll up plakate, natpise za kamionske cerade, naslovnice za knjige, brošure, rokovnike i prijelom i dizajn za iste, crtam čestitke i kreiram facebook objave, obrađujem fotografije i izrađujem ilustracije po narudžbi ili u sklopu grafičkih rješenja, odrađujem prema potrebi i komunikaciju s tiskarom do izrade gotovog proizvoda. Osim toga povremeno pišem priče i promotivne tekstove za klijente.

Dizajn služi da komunicira putem slike i boje sve ono što vi želite prenjeti nekome, vaše vrijednosti, vaše ciljeve i najbolji je medij za komunicirati osjećaje odnosno za pobuditi određene osjećaje kod onoga prema kome je usmjeren. Kvalitetan dizajn nije samo lijepa slika nego mudro i intuitivno posložen kolaž koji dopire direktno u podsvijest.

Takav je moj dizajn i to je je posao koji istinski volim i u čemu uživam.

Moje majstorstvo je moja intuitivnost i jasnoća izražavanja te nepresušna kreativnost na svim životnim područjima.

Svoj kreativno dizajnerski rad obavljam u uredu s pogledom na najljepši zagrebački trg - Britanac na adresi Ilica 71 no najlakše i najbrže me možete pronaći i kontaktirati na broj 098781067 ili putem facebooka na ime Tatjana Bilušica, a ako imate konkretan upit možete mi napisati i mail ili putem kontakt obrazca na. Na Instagramu me ne možete promašiti jer imam svoj #dizajnmajstorica.

Radila sam kao predavačica za grafički dizajn i dizajnerica u školi za obrazovanje odraslih Infokatedra, a nakon toga sam počela samostalnu poduzetničku karijeru, kao grafička dizajnerica, koja traje već više od 15 godina.

tatjanabilusicadizajnmajstorica@gmail.com+38598781067